Üniversitemizde Erasmus+ Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

16 février 2017 - jeudi

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen “Erasmus+ Programı Koordinasyon Toplantısı”, Turizm Fakültesi Eğitim ve Uygulama Oteli Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantının açılışında konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, uluslararası ilişkilerin üniversitelerin gelişmişlik göstergelerinden biri olduğunu belirtti ve kendilerinin de bu konuya büyük önem verdiklerini ifade etti. Üniversitemizin uluslararası ilişkiler açısından bulunduğu noktaya gelmesine katkıda bulunan herkese teşekkür eden Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, yararlı olacağına inandığını belirttiği toplantının başarılı geçmesini diledi. Üniversitemiz akademik birimlerinden yöneticiler, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ve Erasmus Bölüm Koordinatörlerinin katıldığı toplantıda, Erasmus+ programındaki yenilikler ile 2017-2018 akademik yılından itibaren geçerli olacak Erasmus Değişim Programları Yönergeleri tanıtıldı.

• ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi, 26480 ESKİŞEHİR