Valide Malhatun Anaokulu Öğrencilerinin Keyifli Mahmudiye Gezisi

16 décembre 2015 - mercredi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu tarafından, kültürel etkinlikler kapsamında Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu’na gezi düzenlendi. Gezide atların yaşadıkları yerler, beslenmeleri ve eğitimleri hakkında bilgiler alan çocuklar, daha sonra sırayla ata bindiler. Anaokulundan yapılan açıklamada, Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu ve Anaokulu işbirliğiyle gerçekleşen gezi sayesinde, çocukların hem eğlendiği hem de kültürümüzün önemli bir parçası olan atları tanıma fırsatı bulduğu belirtilerek, gezinin önümüzdeki dönemde tekrarlanmasının planlandığı ifade edildi.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem