Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’tan 1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğüne Ziyaret

3 novembre 2020 - mardi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Milli Savunma Bakanlığı 1'nci Hava Bakım Fabrika Müdürü Hava Tuğgeneral Gürhan Ergürhan’ı makamında ziyaret etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan'ın ve Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Melih Cemal Kuşhan'ın da hazır bulunduğu ziyarette iki kurum arasında tesis edilecek işbirlikleri görüşüldü.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem

6 juillet 2021

Deniz Salyası (Müsilaj) ile Nasıl Mücadele Edilmelidir? | Doç. Dr. Betül Yılmaz Öztürk