Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’a Uluslararası üniversiteler Birliği ve İhya-Der’den Ziyaret

26 Aralık 2020 - Cumartesi

Uluslararası Üniversiteler Birliği Başkanı Prof. Dr. Muhammed Khiar Allaghbani ve İhya-Der (İlim Hizmet Yardımlaşma ve Araştırma Derneği) Başkanı Harun Budaklar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.  Kemal Şenocak’ı ziyaret etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan’ın da katıldığı görüşmede yükseköğrenim sistemleri hakkında ve uluslararası düzeyde üniversiteler arası iş birliklerinin tesisine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem