ESOGÜ’lü Projeye Litvanya Büyükelçiliğinden Destek

Date de publication: 12 août 2021 - jeudi

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Handan Giray’ın yürütücülüğünde Vytautas Magnus University ve Kaunas University of Technology ile gerçekleştirilecek "Developing New Partnerships Between Lithunia and Turkey Building Around Bioeconomy and the EU Green Deal" başlıklı proje Litvanya Büyükelçiliğince desteklenmeye hak kazandı. Proje; Avrupa Yeşil Mutabakatının kapsam ve içeriğini özellikle tarım ve gıda sektörlerinde biyoekonomi alanında anlamak için faaliyetler düzenlemeyi, bu proje faaliyetleri aracılığıyla Litvanya ve Türkiye arasında olası iş birliklerini geliştirmeye yönelik arayışlar için ortam oluşturmayı amaçlıyor, bu alanda üniversite sanayi iş birliğine de katkı sunmayı hedefliyor.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem