Üniversitemiz Yönetiminden Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

27 April 2020 - Montag

Üniversitemiz yönetimi, Covid-19 Pandemisi ile mücadelede büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı. Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına destek vermek ve moral olmak amacıyla Üniversite yönetimi tüm Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına teşekkür mektubu gönderdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Kamil Çolak ve Prof. Dr. Rifat Edizkan’ın imzaları ile gönderilen mektupta “Tarihe geçecek bu insanüstü çabalarınız karşısında hiçbir teşekkür ve takdirin yeterli olmayacağını, yegâne mükafatınızın hayata döndürdüğünüz hastalarınızın mutlu yüzleri olduğunu bilsem de, emekleriniz için bir kez daha teşekkür ederek, her birinizi minnetle selamlıyor, bu kutsal görevde başarılar diliyorum.” sözlerine yer verildi.

Hoşgeldin 2021 play

Hoşgeldin 2021