Üniversitemiz Öğretim Üyelerinin Başarısı

Datum der Erstellung: 4 Dezember 2020 - Freitag

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tuğba Saraç’ın yürütücüsü olduğu "Stokastik İlişkisiz Paralel Makine Çizelgeleme Problemi İçin Bir Çözüm Yaklaşımı" başlıklı proje, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) "1002-Hızlı Destek Programı" kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür. Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği öğretim üyeleri Doç. Dr. Feriştah Özçelik ile Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ertem’in de araştırmacı olarak yer aldığı 12 aylık proje 28.702 ₺ bütçe ile sunulmuştur.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem

6 Juli 2021

Deniz Salyası (Müsilaj) ile Nasıl Mücadele Edilmelidir? | Doç. Dr. Betül Yılmaz Öztürk