Tıp Fakültesinden Çifte Gurur

Datum der Erstellung: 31 August 2020 - Montag

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı bünyesinde bulunan ESOGÜ İnme Merkezi, Avrupa İnme Organizasyonu (ESO) tarafından Angels GOLD ödülüne layık görüldü. Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve ESOGÜ İnme Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Atilla ÖZCAN ÖZDEMİR de Avrupa İnme Veri Bankası Koordinatörü seçildi. Gelişmelere ilişkin bilgilendirmede bulunan Prof. Dr. ÖZDEMİR Türkiye'deki ilk ve tek bölgesel inme merkezi olan Eskişehir Bölgesel İnme Merkezi'nin 10 senedir faaliyette bulunduğunu belirterek işbirliğinin artarak devam edeceğini bildirdi.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem