Arif Koyuncu ve Prof. Dr. Cemil Çelik’ten Rektör Prof. Dr. Kemal Şenocak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

17 Eylül 2018 - Pazartesi

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Arif Koyuncu ve İnönü Üniversitesi önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular. Prof. Dr. Kemal Şenocak kendisine görevinde başarılar dileyen Arif Koyuncu ve Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

• ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi, 26480 ESKİŞEHİR