Ana Sayfa / Haberler

haber

9 Haziran 2017 - Cuma

Valide Malhatun Anaokulu'nda Karne Sevinci Yaşandı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu’nda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı, velilerin de katıldığı karne etkinliğiyle tamamlandı. Etkinliğin açılışında konuşan Anaokulu Müdürü Burcu Mutlu, bir eğitim-öğretim yılının daha tamamlanmasıyla minik öğrencilerden ayrılmanın hüznünü yaşarken, onları verdikleri eğitimle üst düzey gelişim sağlamış ve birçok beceriyi kazandırmış olarak göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Sevmek, inanmak ve çalışmanın okul olarak elde ettikleri başarıyı getiren üç anahtar kelime olduğunu belirten Burcu Mutlu, tüm anaokulu personeline ve velilere teşekkür ederken, miniklere de bundan sonraki eğitim hayatlarının her aşamasında başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından dans gösterileri, mezuniyet kütüğüne künyelerin çakılması ve mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam eden tören, mezuniyet balonlarının uçurulmasıyla sona erdi. Törenin ardından öğrenciler sınıflarında karnelerini aldı.