Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’tan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı’ya Ziyaret

13 Mart 2020 - Cuma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Şeref Kalaycı’yı ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Kemal Şenocak’a Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan ve Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Halil İpek eşlik etti. Ziyarette Enerji  ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı kurumlarla üniversitemiz arası işbirlikleri konuşuldu ve çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

• Posta Kodu: 26040, Odunpazarı - ESKİŞEHİR