Kimya Bölümü Öğretim Üyemize TÜBİTAK Desteği

Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2021 - Cuma

Yürütücülüğünü Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Kıvrak’ın yaptığı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hilal Demir Kıvrak’ın araştırmacı olduğu "Yeni Nesil Donör-Akseptör (D-A) Tipi İndol Türevlerinin Sentezi Ve Elektrokimyasal Davranımlar" başlıklı projeleri TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek Programı" kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür. Proje temiz enerji alanında yakıt pillerinde anot katalizörü olarak kullanılacak yeni nesil organik malzemelerin sentezi ve bunların performanslarını içermektedir.

ESOGÜ Gündem play

ESOGÜ Gündem