İsviçre Cenevre Başkonsolosumuz Sayın Mehmet Sait Uyanık EAIE 2018 Fuarındaki Standımızı Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi: 13 Eylül 2018 - Perşembe

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi, 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında İsviçre Cenevre’de Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği tarafından düzenlenen EAIE 2018 fuarında Üniversitemizi temsil etti. Erasmus+ kapsamında uluslararası işbirliğini geliştirmek amacıyla 3 gün boyunca Palexpo Fuar Alanında devam eden fuarın ilk gününde İsviçre Cenevre Başkonsolosumuz Sayın Mehmet Sait Uyanık da standımıza ziyarette bulundu.

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr

• ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi, 26480 ESKİŞEHİR