Ana Sayfa / Duyurular

Üniversitemiz Eskişehir Havacılık Kümelenmesi (ESAC) Yönetimine Girdi

Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2017 - Pazartesi

Üniversitemizin Eskişehir Havacılık Kümelenmesi (ESAC) üyesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melih Cemal Kuşhan, 12 Nisan 2017 tarihli genel kurul toplantısında ESAC Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

ESAC Yönetim Kurulu Başkanı  TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit olup, yönetim kurulu üyeleri aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır:

Sinan Musubeyli (ESO), Adnan Canseven (Aycan Havacılık), M.Kenan Işık (Savronik Elektronik), Dr. Arda Sürmeli (Alfatec Savunma ve Havacılık), Şenay İdil (Alp Havacılık), Cumhur Turan (Nümerik Makine), Prof.Dr. Mustafa Cavcar (TUSAŞ/Akademik Üye), Mehmet Coşgun (Coşgunöz Savunma ve Havacılık), Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu (Anadolu Üniversitesi), Doç. Dr. Melih Cemal Kuşhan (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)

Duyurularınızın yayımlanması için lütfen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçiniz. İletişim için
E-posta: basinhalk@ogu.edu.tr