Sürekli Eğitim Merkezi - ESOGÜSEM

Hakkında: Yaşam boyu eğitim kültürü ile üniversite toplum buluşmasını geliştirmek amacıyla kurulmuştur. İhtiyaç duyulan alanlarda eğitim ve sertifika programları açmak; kurslar, seminerler, konferanslar vs. düzenlemek; üniversite-sanayi, üniversite-yerel yönetimler, üniversite-sivil toplum kuruluşları ile organizasyonlar yapmak ve birimler kurmak; Üniversite Yönetim Kurulu tarafından kararlaştırılan faaliyetleri gerçekleştirmekle görevlidir.

Merkez Müdürü: Prof. Dr. Özgür EMİROĞLU

Web Sitesi: https://esogusem.ogu.edu.tr

İletişim adresi: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Meşelik Kampüsü, Büyükdere Mah. Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı, No:4, merkez yemekhane binası zemin kat, Sürekli Eğitim Merkezi 26040, Odunpazarı, Eskişehir

Telefon: 0 (222) 239 96 28   0 (222) 239 37 50 - 5071/5072