Genetik Hastalıklar, Doğum Öncesi Tanı, Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi - GENTAM

Hakkında: Genetik faktörlerin rol oynadığı özellik ve hastalıklara yönelik araştırmalar yapan merkezin temel amacı; doğumsal hastalık ve anomalilerin doğumdan önce ve doğum sonrası süreçlerde tanılarının konularak izlenmesi, toplum/aile taramaları ile risk altındaki bireylerin/ailelerin saptanarak gerek ailelere sağlıklı çocuklara sahip olma şansının verilmesi gerekse de koruyucu hekimlik ve toplum sağlığı açısından topluma sağlıklı, üretken bireylerin kazandırılmasına hizmet etmektir.

Merkez Müdürü: Prof. Dr. Sevilhan ARTAN

Web Sitesi: https://gentam.ogu.edu.tr/

İletişim adresi: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Büyükdere Mh. Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı No:4, 26040, Eskişehir

Telefon: 0 (222) 239 29 79 / 4440 - 4458